طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی با خامه
به گزارش وبلاگ املاکیا، سوپ گوجه فرنگی از نادرترین طعم های هست که تا حالا تجربه کردید. با دستور بسیار آسان و سریعی که دارد در هر زمانی به راحتی قابل تهیه و نوش جان کردن است. در اولین روزهای زمستان، طعم به یاد ماندنی سوپ گوجه فرنگی را حتما مهمان خانه های گرمتان کنید.
گوجه فرنگی یک منبع غنی است که همه باید آن را مصرف نمایند. گوجه ها شامل میزان فراوانی ویتامین آ، ث و کا هستند. افزایش قدرت حافظه و یادگیری، فراهم کردن خوابی راحت و بهبود حرکت عضله ها بعلاوه جلوگیری از سرطان از فاکتورهای مهم این ماده مغذی است.
برترین شاخص انتخاب گوجه فرنگی توجه به پوست آن است. پوست گوجه فرنگی باید شفاف و صاف و بدون لکه و تیرگی باشد. به یاد داشته باشید گوجه فرنگی مرغوب از لحاظ وزن سنگین تر از بقیه گوجه هاست. بعلاوه بو کردن آن به شما یاری می نماید تا متوجه تازگی آن شوید. صدها نوع از گوجه فرنگی وجود دارد، گوجه فرنگی رومی، گیلاسی و مرواریدی از معروف ترین آن هاست. گوجه فرنگی مرواریدی همان گوجه های گوشتی هستند که در اغلب ساندویچی ها در بین ساندویچ نوش جان نموده اید. رومی ها برای سوپ ها و سس ها مناسب هستند. گوجه فرنگی گیلاسی مناسب برای انواع سالادها هستند. خوب به سراغ مراحل آماده سازی این سوپ سریع الپخت و خوشمزه می رویم. مدت زمان تقریبی جهت آماده سازی این سوپ بیست تا سی دقیقه است. میزان مواد لازم ذکر شده مناسب برای دونفر است.
مواد مورد احتیاج جهت تهیه سوپ گوجه فرنگی:
- گوجه میانه پنج عدد
- خامه صبحانه صد گرم
- جعفری صد گرم
- آب یک لیوان
- عصاره مرغ دو عدد
- روغن یک قاشق غذاخوری
- پودر سیر، فلفل سیاه، نمک به میزان لازم
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی:
- بعد از شستن گوجه فرنگی ها با آب سرد، آن ها را قاچ می زنیم و با نمک و جعفری تازه درون میکسر می ریزیم و همه مواد را به صورت پوره تبدیل می کنیم.
- درون قابلمه مناسب روغن می ریزیم و منتظر می مانیم تا روغن گرم گردد. در این مرحله پودر سیر را به قابلمه اضافه می کنیم و در حد چند ثانیه تفت می دهیم تا عطر و بوی سیر به راحتی احساس گردد.
- حالا گوجه فرنگی و جعفری پوره شده را به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا مخلوط جادویی ما به جوش آید. بعد از جوش آمدن یک لیوان آب را به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت را کم نموده تا به آرامی سوپ بجوشد. عصاره مرغ را بین انگشتانتان له نموده و به قابلمه اضافه می کنیم.
- در این مرحله خامه صبحانه و فلفل سیاه را با هم مخلوط می کنیم و به هم می زنیم تا به خوبی ترکیب شوند و بافت یکسان و یک دستی به شما دهند. این کار باعث می گردد زمان اضافه کردن به سوپ به راحتی درون آن حل گردد و خامه گولوله گولوله نگردد.
- پانزده تا بیست دقیقه که سپری گردد سوپ شما غلیظ تر شده و آماده اضافه کردن خامه است. خامه را به قابلمه اضافه می کنیم و به آرامی هم می زنیم تا خامه در سوپ حل گردد. پنج تا ده دقیقه خامه در قابلمه با حرارت کم بپزد، کافی است تا سوپ خوش طعم ما آماده گردد.
نکات مهم در تهیه سوپ قرمزی:
نکته 1: برای پوره کردن و له کردن گوجه ها از رنده یا هر ابزار دیگری می توان یاری گرفت. به جای استفاده از عصاره مرغ از آب مرغ پخته شده هم می توانید یاری گرفت. بعلاوه به جای پودر سیر، از سیر تازه رنده شده یا پودر پیاز نیز می توانید بهره ببرید.
نکته 2: اگر سوپ شما رقیق بود و تمایل داشته باشید تا سوپ غلیظ تر گردد، یک قاشق آرد برنج را در کمی آب حل کنید و در آخرین مرحله به سوپ اضافه کنید. حتما توجه داشته باشید به همین شکل این کار را انجام دهید تا آرد به خوبی در آب حل گردد و در زمان اضافه کردن به سوپ گولوله گولوله نگردد.
دوستان عزیز، سرو این سوپ در این فصل به شدت پیشنهاد می گردد چون ویتامین ث موجود در آن باعث افزایش سیستم ایمنی بدن شده و بدن را در مقابل ابتلا به سرماخوردگی مقاوم می نماید.
امیدواریم که از دستور امروز کمال استفاده را برده باشید.
روزگار بر کامتان، برقرار باشید
آشپز: سمانه زارع
منبع: (asweetpeachef)