با این راهکارها بر اضطرابتان غلبه کنید!

به گزارش وبلاگ املاکیا، اضطراب می تواند موجب اختلال در زندگی شما گردد

اضطراب می تواند خود را در قالب ترس، عدم آرامش، عدم تمرکز در کار یا مدرسه، به سختی به خواب رفتن یا بیداری های شبانه و به راحتی خشمگین شدن نشان دهد. در موقعیت های اجتماعی ممکن است به سختی با اطرافیان صحبت کنید؛ زیرا ممکن است احساس کنید که به طور مرتب در خصوص شما قضاوت می گردد. بعلاوه در این شرایط ممکن است لکنت زبان پیدا کنید، عرق کنید، خجالت بکشید یا ناراحتی معده بگیرید. درصورتی که اضطراب به حالت بحرانی خود برسد، به صورت حملات عصبی نمایان می گردد؛ اضطراب ناگهانی باعث می گردد که حس حمله قلبی به شما دست دهد، عصبی شوید یا کنترل خود را از دست دهید. اضطراب می تواند به صورت دائمی و در قالب اختلال اضطراب عمومی باعث فراگیر شدن نگرانی و ایجاد تردید در آینده در شما گردد. در ادامه با خبرنگاران همراه باشید.

با این راهکارها بر اضطرابتان غلبه کنید!

بیشتر مردم اضطراب را تجربه می نمایند؛ اما اگر که اضطراب در زندگی، خواب، توانایی ارتباط با دیگران یا بهره وری شما در کار یا مدرسه اختلال ایجاد می نماید، شما ممکن است به اختلال اضطراب دچار شده باشید. مطالعه نشان می دهد که اگر اختلال اضطراب درمان نگردد، می تواند منجر به افسردگی، مرگ زودرس و خودکشی گردد. با وجود اینکه اضطراب به پیامدهایی جدی در سلامت افراد منجر می گردد، داروهایی که برای درمان آن تجویز می شوند عموماً در طولانی مدت تأثیرگذار نیستند و نشانه های اضطراب مجدداً برمی گردند و شما به پله اول بازمی گشت.

علم چگونه می تواند یاری کند؟

نحوه تقابل یا انجام فعالیت های شما در زندگی تأثیر مستقیمی بر اندازه اضطرابی دارد که تجربه می کنید. با بهبود دادن روش انجام فعالیت های روزانه، شما می توانید اندازه اضطراب خود را به سطح کمتری برسانید. در ادامه به تعدادی از برترین مهارت های مقابله با اضطراب می پردازیم؛ مهارت هایی که از دل تحقیقات اجرا شده در دانشگاه کمبریج به دست آمده و در سی امین کنگره اروپایی نورو سایکو فارماکولوژی در پاریس ارائه شده است.

آیا احساس می کنید که زندگی شما از کنترل خارج شده است؟ آیا تصمیم گرفتن در کارها برای شما سخت شده یا شروع کاری نو برای شما سخت است؟ یکی از راه های غلبه بر تردید و ناامیدی از وارد شدن به پروژه های نو، نترسیدن و شروع کردن آن است؛ اما این شروع کار چگونه به ما یاری می نماید؟ با شروع کار، سرعت فرآیند تصمیم گیری شما افزایش یابد و شما را درمقابل عمل اجرا شده قرار می دهد. در غیر این صورت، شما می توانید برای آنکه چگونه یا چه کاری را باید انجام دهید، ساعت ها وقت صرف کنید که این کار باعث اتلاف وقت و ایجاد استرس می گردد.

مردم اغلب علاقه دارند که کارها را به برترین نحو ممکن انجام دهند یا در برترین زمان ممکن شروع نمایند؛ اما این انتظار می تواند باعث تعویق، تأخیرهای طولانی یا حتی ممانعت از انجام دادن کارها گردد؛ درنتیجه استرس و اضطراب به وجود می آید. در عوض چرا کار را شروع نکنیم و نگران چگونه انجام دادن آن نباشیم.

این کار باعث می گردد که شما بسیار راحت تر وارد مسئله مورد نظر شوید و بعلاوه وظایفتان را سریع تر از گذشته انجام دهید. در اغلب موارد پی خواهید برد که آن قدرها هم کارتان بد نیست و اگر هم کارتان مناسب نیست، همواره برای بهبود دادن آن فرصت هست. شعار نترسیدن و شروع کردن کار، شما را برای امتحان کردن تجربه های نو تشویق می نماید، همه چیز را اندازهی لذت بخش تر می نماید و نگرانی های شما در خصوص نتیجه کار را متوقف می نماید.

خودتان را ببخشید و منتظر زمان دیگری برای نگران شدن باشید

آیا شما خودتان و مخصوصاً اشتباهاتی را که مرتکب شده اید مورد انتقاد قرار می دهید؟ تصور کنید دوستی دارید که مرتباً تمام اشتباهات شما و زندگیتان را به شما گوشزد می نماید. احتمالاً کوشش می کنید که سریعاً از دست او خلاص شوید؛ اما افراد مضطرب بدون آنکه حتی خودشان بدانند، مرتباً خود را مورد انتقاد قرار می دهند و با خودشان ارتباط خوبی ندارند؛ بنابراین شاید زمان آن فرارسیده باشد که تغییر را شروع کنیم و اشتباهاتمان را ببخشیم. اگر در شرایطی از خودتان خجالت می کشید، خودتان را سرزنش نکنید؛ یعنی انگیزه لازم برای سرزنش کردن خود را یافته اید؛ افکار منفی را از خود دور کنید و مجدداً روی کاری که انجام می دادید، تمرکز کنید.

یکی دیگر از استراتژی های تأثیرگذار، انتظار برای نگرانی است؛ اگر اشتباهی رخ داد و احساس کردید که اشتباه از شما بوده است و باید نگران شوید، این کار را فوراً متوقف کنید؛ در عوض، اضطراب خود را به تعویق بیندازید و به زمان دیگری موکول کنید و 10 دقیقه در روز به مسائل نگران نماینده خود اختصاص دهید. با این کار هنگامی که مجدداً به موضوع فکر می کنید، دیگر آن اضطراب اولیه را که برای شما ناراحت نماینده بود، احساس نمی کنید؛ تصورات نگران نماینده ما درصورتی که به آن ها بها ندهیم، عموماً خیلی سریع فروکش می نمایند.

منبع: الی گشت

به "با این راهکارها بر اضطرابتان غلبه کنید!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با این راهکارها بر اضطرابتان غلبه کنید!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید