چیکن کاری با سس نارگیل
به گزارش وبلاگ املاکیا، این غذا، تایلندی است و همانند بیشتر غذاهای تایلندی با پودر و آب نارگیل درست می گردد. پودر کاری و نارگیل در کنار هم طعم ویژه ای به این غذا می بخشند.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 30 دقیقه
- زمان پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
- 680 گرم ران مرغ بدون استخوان، خرد شده
- ¼ پیمانه خمیر کاری قرمز
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک عدد پیاز درشت خرد شده
- 1 1/4 پیمانه شیر نارگیل
- 1.5 پیمانه هویج رنده شده
- یک قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
- پودر نارگیل تازه
- گشنیز تازه خرد شده
طرز تهیه
1- در یک کاسه میانه، مرغ و خمیر کاری را با یکدیگر مخلوط کنید و اجازه دهید 30 دقیقه در دمای اتاق بماند.
2- تابه بزرگی را روی حرارت ملایم گرم کنید. روغن زیتون بریزید و پس از گرم شدن، پیاز و مخلوط مرغ را اضافه کنید. آنها را 8 تا 10 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا مرغ ها طلایی و برشته شوند.
3- مرغ ها را از تابه خارج کنید. شیر نارگیل را به تابه اضافه کنید. سپس هویج و پوست لیموترش را اضافه کنید. اجازه دهید مواد به جوش بیایند. سپس حرارت را کم کنید. بدون در بگذارید 5 دقیقه یا بیشتر بمانند تا هویج نرم گردد. مرغ ها را به تابه اضافه کنید. بدون در 3 تا 5 دقیقه تفت دهید تا مایع غلیظ گردد. آن را با برنج پخته شده، پودر نارگیل و گشنیز تازه سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 561
- چربی: 28 گرم
- کلسترول: 136 میلی گرم
- کربوهیدرات: 36 گرم
- فیبر: 2 گرم
- قند: 5 گرم
- پروتئین: 39 گرم
- سدیم: 433 میلی گرم
- پتاسیم: 534 میلی گرم
- کلسیم: 50 میلی گرم
- آهن: 4 میلی گرم