پیتزا مرغ و اسفناج، مقوی و خوشمزه
به گزارش وبلاگ املاکیا، همان طور که می دانید اسفناج یکی از سبزی های بسیار معروف و مقوی است که برای بیشتر بیماری ها گزینه بسیار خوبی به شمار می رود.
پیتزا مرغ و اسفناج یکی از پیتزا های بسیار خوشمزه و ساده است که با مرغ خردشده و اسفناج تهیه می گردد و به همراه آن یک خمیر فوق العاده حرفه ای یاد خواهیم داد تا بتوانید یک خمیر پیتزا خانگی عالی تهیه کنید. البته اگر شما زمان کافی برای تهیه این پیتزا ندارید می توانید از خمیر پیتزا آماده بهره ببرید و این پیتزا را در کمترین زمان ممکن تهیه کنید. با وبلاگ املاکیا همراه باشید تا طرز تهیه پیتزا مرغ و اسفناج را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه خمیر
- آرد 2 پیمانه
- تخم مرغ 1 عدد
- شیر 1/3 پیمانه
- آب ولرم 1/3 پیمانه
- روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
- شکر 1 قاشق غذاخوری
- نمک 1 قاشق مرباخوری
- خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه پیتزا مرغ و اسفناج
- سینه مرغ 200 گرم
- اسفناج 300 گرم
- سس قرمز 2 قاشق غذاخوری
- سس هالوپینو یا سس تند 2 قاشق غذاخوری
- رب 1 قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا به میزان لازم
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه مرغ به میزان لازم
طرز تهیه پیتزا مرغ و اسفناج
مرحله اول
ابتدا باید خمیر مایه را به همراه شکر و آب ولرم مخلوط کنید و 10 دقیقه زمان دهید تا عمل بیاید. داخل یک کاسه دیگر تخم مرغ را به همراه شیر و روغن هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس خمیر مایه را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله دوم
در ادامه کم کم آرد اضافه کنید تا جایی که خمیر خود را جمع کند. بعد روی سطح آردپاشی شده به مدت 10 دقیقه وزر دهید تا خمیر نرم و لطیف گردد. حالا آن را به شکل توپ دربیاورید در جای نسبتا گرم به مدت 1.5 ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر گردد.
مرحله سوم
اسفناج ها را بشویید و خرد کنید. داخل تابه بدون افزودن روغن اسفناج را تفت دهید تا نرم و آب اضافه آن کشیده گردد. بعد از روی حرارت بردارید. سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید و داخل تابه کمی روغن بریزید و مرغ ها را به همراه ادویه ها اضافه کنید و خوب تفت دهید. سس تند مورد نظر را به همراه رب اضافه کنید و در تابه را بگذارید و 10 دقیقه زمان دهید و بعد اسفناج بخارپز شده را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم
پف خمیر را با دست بگیرید و آن را دو قسمت کنید و با یاری وردنه روی سطح آردپاشی شده به میزان قالب مورد نظر باز کنید. خمیر را داخل قالب چرب شده قرار دهید و با چنگال روی آن چند سوراخ بزنید. روی خمیر را کمی سس گوجه بزنید و از مواد اسفناج و مرغ روی خمیر بریزید. روی مواد کمی پنیر قرار دهید و در فر از قبل گرم شده به مدت30 دقیقه با دمای 180 قرار دهید تا پیتزای شما بپزد. برای تماشا ترفندهای آشپزی، مطلب چگونه رب اضافی در غذا را کم کنیم؟ را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه پیتزا مرغ و اسفناج
- می توانید روی پیتزا کمی فلفل دلمه و آویشن بریزید.
- داخل تابه نیز می توانید این پیتزا را تهیه کنید.
- بیش از میزان به خمیر آرد نزنید و چسبندگی خمیر را با ورز دادن بگیرید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی ترشی انگور سیاه، خوشمزه و فوری را بخوانید.
منبع: پیام دلتا