راه اندازی شبکه شاد به تعویق افتاد، لزوم حصول اطمینان از امن بودن بستر ارتباطی

به گزارش وبلاگ املاکیا، مرکز برنامه ریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش طی اطلاعیه ای از به تعویق افتادن راه اندازی شبکه اجتماعی دانش آموزان (شاد) به دلیل صیانت از حقوق آموزشی و تربیتی دانش آموزان و حصول اطمینان از امن بودن بستر ارتباطی این شبکه اطلاع داد.

راه اندازی شبکه شاد به تعویق افتاد، لزوم حصول اطمینان از امن بودن بستر ارتباطی

به گزارش وبلاگ املاکیا، مرکز برنامه ریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش طی اطلاعیه ای از به تعویق افتادن راه اندازی شبکه اجتماعی دانش آموزان(شاد) به دلیل صیانت از حقوق آموزشی و تربیتی دانش آموزان و حصول اطمینان از امن بودن بستر ارتباطی این شبکه اطلاع داد.

در این اطلاعیه با اشاره راه اندازی آزمایشی شبکه اجتماعی دانش آموزان (شاد) در هفته های گذشته آمده است: به دلیل تأکید وزارت آموزش و پرورش بر صیانت از حقوق آموزشی و تربیتی دانش آموزان و امن بودن بستر ارتباطی بین معلمان و دانش آموزان در شبکه اجتماعی دانش آموزان(شاد)، این کار احتیاج به زمان بیشتر برای آنالیز فنی و کسب اطمینان لازم را دارد؛ بنابراین وزارت آموزش و پرورش ضمن تأکید بر اهمیت راه اندازی چنین بستری برای برقراری ارتباط مجازی بین دانش آموزان و معلمان، زمان راه اندازی این شبکه تا حصول اطمینان از شروط بالا به تعویق می افتد.

تمام دستورالعمل های ارسالی از سوی معاونت های آموزشی در خصوص این شبکه پابرجاست و زمان ورود مدیران، معلمان و دانش آموزان به این بستر ارتباطی در روزهای آینده اعلام می گردد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "راه اندازی شبکه شاد به تعویق افتاد، لزوم حصول اطمینان از امن بودن بستر ارتباطی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راه اندازی شبکه شاد به تعویق افتاد، لزوم حصول اطمینان از امن بودن بستر ارتباطی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید