افزایش نرخ اقلام خوراکی در اسفند 99
به گزارش وبلاگ املاکیا، تهران (پانا) - تعداد 39 قلم از 53 قلم خوراکی منتخب، درصد تغییر سالانه بالاتر از نرخ تورم نقطه ای کل کشور (48.7 درصد) داشته اند.
به گزارش مرکز آمار ایران، در اسفند ماه 1399 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه های مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور به توضیح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام شیرینی خشک با 5.4 درصد و رشته آش با 2.2 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
گوشت قرمز، سفید و فرآورده های آن ها:
در این گروه، اقلام مرغ ماشینی با 12.1 درصد، گوشت گوسفند با 5.5 درصد و ماهی قزل آلا با 5.3 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به روغن مایع با 7.9 درصد، روغن نباتی جامد با 4.2 درصد و شیر پاستوریزه با 2.3 درصد بوده است. همچنین در این گروه تخم مرغ 4.6 درصد نسبت به ماه قبل کاهش قیمت داشته است.
میوه و خشکبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به هندوانه با 42.0 درصد، انار با 14.1 درصد و لیمو ترش با 13.2 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است.
سبزیجات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به نخود با 3.8 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است. همچنین در این گروه قیمت اقلام گوجه فرنگی با 24.3 درصد، خیار با 14.3 درصد و پیاز با 13.8 درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.
قند و شکر، آشامیدنی ها و سایر خوراکی ها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به شکر با 7.9 درصد و قند با 7.5 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است.
از 53 قلم خوراکی منتخب، تعداد 39 قلم، درصد تغییر سالانه بالاتر از نرخ تورم نقطه ای کل کشور (48.7 درصد) داشته اند.
منبع: خبرگزاری پانا