پژوهشگران دانشگاه بیرجند پروتز مکانیکی پنجه دست ساختند
به گزارش وبلاگ املاکیا، پژوهشگران دانشگاه بیرجند توانستند پروتز مکانیکی پنجه دست با 10 درجه آزادی و قابلیت چرخش 360 درجه از مج ساخته و ثبت اختراع نمایند.

به گزارش خبرنگار استان های وبلاگ املاکیا، پژوهشگران دانشگاه بیرجند پیروز به فراوری پروتز مکانیکی پنجه دست انسان با 10 درجه آزادی شدند.
این دستگاه که به تازگی ثبت اختراع شده، می تواند از مچ تا 360 درجه بچرخد. ضربه گیر های پلاستیکی آن نیز مقاومت آن را افزایش داده است.
این محصول با ترکیب دو مکانیزم هیدرولیکی توزیع نیرو و مکانیزم انتقال نیرو از بدن انسان به پروتز و بعلاوه استفاده از یک شیر هیدلورلیکی در سه حالت، ضمن ایجاد قابلیت گرفتن اجسام، حالت های مختلف گرفتن اجسام را شبیه سازی کند.
این دستگاه پروتز مکانیکی پنجه را وحید اربابی و گروه پژوهشی ارتوپدی-بیومکانیک دانشگاه بیرجند با همکاری مهدی بازرگان، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک صورت گرفته است.
منبع: خبرگزاری دانشجو