طرز تهیه دسر تارت یا تارلت توت فرنگی بدون فر
به گزارش وبلاگ املاکیا، اگر چه در میان انواع شیرینی تارت یا همان تارلت، تارت سیب و تارت آناناس و … بیش از همه مشهور هستند اما انواع شیرینی تارت میوه ای را با توجه به میوه های فصل می توانید درست کنید. یکی از خوشمزه ترین انواع تارت میوه ای تارت توت فرنگی است. شیرینی تارت را هم می توانید با خمیر پاستری درست کنید که در این صورت به فر برای پخت آن احتیاج دارید و هم با پایه یا کراست بیسکویت که در این صورت به فر احتیاج ندارید. تارت از جمله انواع دسرهای خوشگل و خوشمزه، سریع و ساده و کم هزینه است. طرز تهیه دسر تارت یا تارتلت توت فرنگی بدون فر را در مجله خبرنگاران بخوانید.
طرز تهیه دسر تارت یا تارتلت توت فرنگی بدون فر
مواد لازم
بیسکویت پتی بور پودر شده: 1 و ½ لیوان فرانسوی دسته دار
کره آب نموده: 6 قاشق غذاخوری
شکر دانه ریز یا پودر قند: 55 گرم
نشاسته ذرت: 2 قاشق چایخوری
آب لیموترش تازه: 2 قاشق غذاخوری
خامه ترش پرچرب: ¼ لیوان فرانسوی دسته دار
شکر قهوه ای: 1 قاشق غذاخوری
وانیل: 1/8 قاشق چایخوری
توت فرنگی خرد شده: برای تزیین چند عدد
طرز تهیه
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی خانگی تارت یا تارتلت توت فرنگی ابتدا توت فرنگی ها را خوب بشورید. در این مقاله طرز صحیح شستن توت فرنگی در ایام شیوع ویروس کرونا را بخوانید. سپس بیسکویت پودر شده، کره و یک قاشق غذاخوری شکر را در یک ظرف بریزید و با همزن برقی یا اگر ندارید با نوک انگشتان با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند. حالا مخلوط بیسکویت را کف قالب تارت یا قالب های تارت تک نفره بریزید و سطح روی آن را با ته قاشق فشار دهید و صاف و یکدست کنید. به این ترتیب مواد کاملا فرم قالب را به خودشان می گیرند.
مرحله دوم
قالب یا قالب های تارت را 2 ساعت در یخچال بگذارید تا کراست یا همان پایه تارت کاملا سفت گردد و خودش را بگیرد. حالا فیلینگ کرمی تارت توت فرنگی را درست کنید. برای این کار توت فرنگی خرد شده، باقی مانده شکر، نشاسته ذرت و آب لیموترش تازه را در یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت بالای گاز هم بزنید تا به حالت جوش برسد. شعله گاز را کم کنید و 5 دقیقه زمان دهید تا این ترکیب غلیظ گردد. حالا تابه را از روی حرارت بردارید و 30 دقیقه صبر کنید تا خنک گردد.
بعد از خنک شدن مایه تارت قالب یا قالب های تارت (در این صورت مینی تارت توت فرنگی خواهید داشت) را از یخچال بیرون بیاورید و تارت ها را با احتیاط از قالب جدا کنید. مایه توت فرنگی آماده شده را روی تارت ها بریزید و سطح روی آن ها را با کاردک صاف کنید. در یک کاسه خامه ترش (اگر خامه ترش یا همان sour cream ندارید 200 گرم خامه صبحانه را با 2 قاشق غذاخوری آب لیموترش خوب مخلوط کنید)، شکر قهوه ای و وانیل را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا صاف و یکدست شوند و یک مایه نرم و لطیف بدست بیاید. مایه خامه ای را روی تارت بریزید و با تکه های توت فرنگی تزیین کنید.
بهتر است تارت را سرد سرو کنید. طرز تهیه تارت توت سیاه هم به همین ترتیب است. مواد فیلینگ تارت توت فرنگی می تواند شامل هر چیزی باشد، حتی مواد فیلینگ چیزکیک یخچالی یا موس توت فرنگی. در طرز تهیه تارت توت فرنگی اگر کراست تارت را خودتان نمی خواهید درست کنید مینی تارت آماده را از شیرینی فروشی ها تهیه کنید و خودتان با فیلینگ توت فرنگی آن را پر کنید. این شیرینی تارت را با انواع میوه های تابستانی می توانید تهیه کنید. برای آموزش طرز تهیه تارت با خمیر پاستری مقاله طرز تهیه دسر تارت هلو با خمیر پاستری را بخوانید.
منبع: افق کوروش